Bestilling af Brikker

Her kan du bestille Nøglebrik, Vaskebrik eller fjernbetjening til åbning af portene i gården

Hvis uheldet er ude, og du står uden din nøglebrik eller gerne vil have en ekstra, så kan du let bestille en ny. Benyt formularen nedenfor for en smidig bestilling og/eller spærring af din nøglebrik.

Nøglebrik, vaskebrik og fjernbetjening

I denne formular har du mulighed for at anmode om spærring og/eller bestilling af en ny nøgle- eller vaskebrik samt fjernbetjening. Start med at udfylde informationen om andelshaver(ne) og fortsæt med dine ønsker. Din anmodning vil blive sendt direkte til ejendomskontoret, som vil følge op så hurtigt som muligt og aflevere en ny brik direkte i din postkasse.

Info

Omkostningerne til en ny brik bliver automatisk trukket via den månedlige opkrævning.

Det er vigtigt at spærre mistede nøglebrikker hurtigst muligt. Dette sikrer, at uvedkommende ikke får adgang til opgange, kældre, gården, og hjælper med at forhindre tyveri og andre uønskede hændelser.
Priser:

  • Ny Nøglebrik: 100 kr.
  • Ny Vaskebrik: 100 kr.
  • Ny Fjernbetjening: 500 kr.

”Psst! Vidste du, at fjernbetjeningen giver dig mulighed for nem og hurtig adgang til at åbne cykelportene eller til parkeringspladsen for lejere af en parkeringsplads?”

Ønsker du at spærre en nøglebrik?

Ønsker du at bestille en eller flere nøglebrikker?

Ønsker du at bestille en vaskebrik? - Du kan kun have én vaskebrik pr. lejlighed. Når du bestiller en ny, vil din gamle vaskebrik automatisk blive spærret.

Ønsker du at bestille en fjernbetjening?

Afslutning

4 + 10 =