Internet & TV

Internet

I december 2023 skiftede vi til en kollektiv aftale med Fiberby, og nu kan du nyde godt af lynhurtigt internet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s for kun 80 kr. om måneden. Beløbet trækkes automatisk via boligafgiften, så det er nemt og bekvemt.
Aftalen inkluderer også “Fiberby hjemmeservice”. Hvis du oplever udfordringer med udstyr eller forbindelse, som ikke kan løses over telefon, sender Fiberby en tekniker uden beregning som en del af deres Tryghedsgaranti. Teknikerne tager sig af alt fra gennemgang af kabling til stik, selve stikket, trådløs dækning i boligen og kan endda give vejledning om routerløsninger og placering af routeren.

Læs mere her: Fiberby – Din lokale udbyder af hurtigt og stabilt internet til din boligforening

TV

AB Storgården har ikke en aftale med en TV-udbyder. Dog har vores internetudbyder, Fiberby, indgået et samarbejde med ALLENTE. Dette samarbejde giver os mulighed for at tilbyde foreningsrabat på TV-streaming pakker fra ALLENTE.
Hvis du er interesseret i at få TV fra ALLENTE og ønsker yderligere information, bedes du kontakte dem direkte på telefon 45 100 100 eller læse mere på www.allente.dk/forening.